Om oss

Hauen camping er en helårsåpen campingplass. Campingplassen ligger på Eigerøy, ca 6 km fra Egersund sentrum.

Campingplassen har 7 hytter for utleie hele året. 2 hytter er uten innlagt vann og sanitæranlegget må derfor benyttes. 5 hytter har dusj, wc, oppvaskamaskin mm. Se egen hjemmeside for detaljer og bilder av hyttene.

Innredningen av hyttene er noe forskjellig med tanke på soveplasser. Noen hytter har ett soverom med dobbelseng og i tillegg hems, andre har 2 soverom med 1 køyseng i hvert rom og i tillegg hems og en hytte har 3 soverom.

Helgetur til Egersund?

Er du på jakt etter nye opplevelser og nye steder? Kanskje Hauen Camping på Eigerøy rett utenfor Egersund kan være stedet du leter etter? Hyttene ligger sjermet med kort avstand til sjø og natur. Besøk Eigerøy fyr i ruskevær. Det er en opplevelse å kjenne naturkreftene på kroppen.

Hauen Camping har velutstyrte familiehytter med ett eller flere soverom. Fra hyttene har du kort vei til fine naturopplevelser. Steder som er spesielt kjent er Eigerøy fyr, Auglend, Varberg, vannbassengen og ikke minst den gamle trehusbebyggelsen i Egersund sentrum. Det er også laget en turvei mellom Egersund og Hellvik. Dette er en fin tur å gå, sykle eller en kan ta tog fra Egersund stasjon den ene veien å gå eller sykle tilbake. Det etterhvert så kjente Nordsjørittet sykler denne veien mellom Egersund og Hellvik.